Vendégház a Dél-Alföld tanyavilágában
A Piroska Vendégház  több olyan csoportos foglalkozásnak is helyet ad / spirituális elvonulások /, mely segít az egészséges életmód kialakításában. Önt is szeretettel várjuk!
Állandó rendezvényeink:
A szép környezet és az igényes vendégház kiválóan alkalmas születésnapok, ballagások, munkahelyi tréningek, osztálytalálkozók, osztálykirándulások, kisebb esküvők rendezésére 50-60 főig.
Vissza a nyitó oldalra. Mandala női kőr, Pilates Jóga tábor, Wing-Tsun Kung fu tábor, Louse Bloeman terapeuta kurzusai, esküvők, bulik, legénybúcsúztatók, ballagás... Képek a vendégházról és környezetésről. Videók a vendégházról és környezetéről. A Piroska vendégházról és a lehetőségekről. Szállásaink részletes árai. E-mail cím, telefonszám, térkép, GPS koordináták.
Mandala Női Kör:
"A nőiség megélése nem más, minthogy élvezed azt, hogy nő vagy, és ennek minden előnyét: átérzed az érzéseidet, használod az intuíciód a gondolkozás mellett. A női lét egy másik, árnyaltabb, sokkal összetettebb dimenzió, mint a férfilét".....(a képre kattintva többet is megtudhat)                                          Sajbán Indira és dr. Kovács Szilvia
A módszer lényege, hogy olyan egyenletes felépített gyakorlatokból áll, amelyek elősegítik izomzatunk harmonikus működését. Egyúttal magába foglal egy olyan speciális légzéstechnikát, melynek segítségével nemcsak a szervezet oxigénellátása növelhető, hanem a fizikai teljesítmény is jelentősen fokozható....(a képre kattintva többet is megtudhat)
Pilates Jóga:
WING-TSUN Kung Fu:
A WING Tsun harci rendszer az emberi adottságra épül, egy rendkívül hasznos képességeket rejt  az önvédelem területén, a szellem és a lélekfejlesztésében, szinten tartásában, segít megteremteni a harmóniát az ember és a természet között... (a képre kattintva többet is megtudhat
Szeretettel várjuk Domaszék csodálatos tanyavilágában!
Tarr Bence László vezetésével. http://www.napkapu.com/
Tűzönjárás:
Természet - létezés ünnepek:
Ahova szíved szeretete vezet. Oda kell, menj, nincs más út. Őseink, tanítóink ösvénye ez, ami az önmegvalósítás útja.